Meer over Home

Meeschrijven prediking

24 mei 2021

Om kinderen en jongeren te helpen bij het meeluisteren en ook te bevorderen om na te kunnen praten over de prediking, stellen wij meeschrijfboekjes beschikbaar.

Als Diaconie begrijpen wij dat thuis meeluisteren moeilijk kan zijn vanwege alle afleiding die er kan zijn. Om kinderen en jongeren te helpen bij het meeluisteren en ook te bevorderen om na te kunnen praten over de prediking, stellen wij 100 meeschrijfboekjes beschikbaar. 50 voor kinderen en 50 voor jongeren.
In deze boekjes zijn vragen opgenomen zoals wie de preek houdt, wat de tekst is, welke punten er eventueel zijn en dergelijke.

Onze wens en bede is dat deze boekjes helpen bij het luisteren zodat ook de kinderen en jongeren de prediking goed kunnen volgen en dat dit bovenal door de Heere gezegend mag worden tot Zijn eer en uitbreiding van Zijn Koninkrijk.
Zoals geschreven, momenteel stellen wij 100 boekjes beschikbaar. Mochten deze boekjes snel weg zijn, dan zullen wij een nieuwe bestelling overwegen. Er zijn dus boekjes genoeg!
D.V. Zondag 30 mei zijn deze boekjes beschikbaar voor de kinderen en de jeugd van de Gemeente.
Deze mogen jullie meenemen en liggen bij de hoofduitgang en de uitgangen naast de preekstoel op de tafels.

De boekjes zien er zo uit:
Voor jongeren
Voor kinderen

  • © hersteld hervormde kerk 2021