Meer over Kerkelijk leven

Activiteitencommissie

Vanuit de activiteitencommissie

Als activiteitencommissie komen we elke eerste maandag van de maand bij elkaar. Tijdens elke vergadering staat het doel van ons als commissie centraal. Het doel van de activiteitencommissie is tweeledig, de samenhorigheid vergroten staat bij ons hoog in vaandel en daarnaast het inzamelen van geld t.b.v. de nieuwbouw van ons kerkgebouw. Met onze activiteiten proberen we alle leeftijden te bereiken. Van jong tot oud! Wij zijn te bereiken via ons mailadres:activiteiten@hhgdoornspijk.nl.

Activiteiten D.V.

Zoals u allemaal weet heeft de overheid maatregelen genomen om het Coronavirus tegen te gaan. Iedereen heeft met de gevolgen van deze maatregel te maken. Allereerst hopen en bidden wij dat u allemaal gespaard mag blijven in deze tijd. Toch heeft het ook gevolgen voor de activiteiten die gepland staan. Tot en met juni zullen alle activiteiten komen te vervallen. Dit houdt ook in dat er tot nader bericht geen nieuw bericht meer komt. De marktdag staat nog onder voorbehoud. Wij hopen u allemaal weer te zien op de eerstvolgende activiteit. Hartelijke groeten vanuit de activiteitencommissie Marnix Bons, Hennie Bultman, Ria van Deelen, Gerrit Hoekerd, Klaas Koers, Bernhard van de Poll, Tina Vinke en Gerrianne Koers.

Marktdag

Ondanks de onzekerheden zijn wij nog steeds bezig met de voorbereidingen. Waarschijnlijk gaat de marktdag niet door. Hier stellen wij u zo snel mogelijk van op de hoogte.

Oud ijzer

Wilt u het oud ijzer komen brengen, dan graag een telefoontje. De container staat bij fam. Vinke (06-20740365). Het oud ijzer voor de bakken leggen. Het adres voor uw oud ijzer is: Zuiderzeestraatweg West 144 te Doornspijk.

Hapjes

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag of jubileum? Dan past daar een lekker hapje bij. Bestellingen en informatie via fam. G. Klaassen. U kunt de familie Klaassen bereiken op de volgende telefoonnummers: 0525-662029 of 06-22538359.

Frituurvet

Gebruikt vet kunt u Inleveren in gesloten (!) verpakking in de container bij Kringloopwinkel De Vuurdoorn. Alvast hartelijk dank!

Live luisteren

Via onderstaande link kunt u de diensten live beluisteren:

 

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2020