Meer over Kerkelijk leven

Activiteitencommissie

Vanuit de activiteitencommissie

Als activiteitencommissie komen we elke eerste maandag van de maand bij elkaar. Tijdens elke vergadering staat het doel van ons als commissie centraal. Het doel van de activiteitencommissie is tweeledig, de samenhorigheid vergroten staat bij ons hoog in vaandel en daarnaast het inzamelen van geld t.b.v. de nieuwbouw van ons kerkgebouw. Met onze activiteiten proberen we alle leeftijden te bereiken. Van jong tot oud!

Wij zijn te bereiken via ons  mailadres:activiteiten@hhgdoornspijk.nl.

Activiteiten D.V.

Zoals u allemaal weet heeft de overheid maatregelen genomen om het Coronavirus tegen te gaan. Iedereen heeft met de gevolgen van deze maatregel te maken. Allereerst hopen en bidden wij dat u allemaal gespaard mag blijven in deze tijd. Wij hopen u allemaal weer te zien op de eerstvolgende activiteit.

Hartelijke groeten vanuit de activiteitencommissie Tina van den Berg, Marnix Bons, Hennie Bultman, Ria van Deelen, Gerrit Hoekerd, Klaas Koers, Bernhard van de Poll en Gerrianne Koers.

Fietsdag

Zaterdag 2 oktober 2021 hebben wij een fietsroute voor u uitgezet. De route zal ongeveer 30 km zijn en is geheel voor u verzorgd. Verspreid over de route zijn een 6-tal tussenstops.
Vertrek zal vanaf Pro Rege zijn en u kunt starten tussen 10.00 en 10.30 uur. U kunt zich per mail, activiteitencommissie@hhgdoornspijk.nl, opgeven. Graag voor 25 september 2021.
Deelname is gratis. Wel hebben wij bij elke stop een bus staan waarin u een vrijwillige bijdrage kan doen.
Daarnaast kunt u ook bolchrysanten en rookworsten bij ons bestellen.
Bolchrysanten kosten € 5,50 p. st. of 2 voor € 10,00.
Rookworsten (fijn) 3 voor € 7,50
Deze bestelling graag voor 15 september doorgeven aan T. van de Berg tel. 06-22680660 of per mail tina-1972@outlook.com. De bestelling kunt u zaterdag 2 oktober tijdens de fietsdag ophalen in Pro Rege.

Oud ijzer

Als u oud ijzer wilt brengen kan dat vanaf nu bij fam. H. van het Goor. Het adres is: Nieuwstadsweg 23 te Elburg. Ook hier weer graag het oud ijzer voor de bakken leggen.

Frituurvet

Gebruikt vet kunt u Inleveren in gesloten (!) verpakking in de container bij Kringloopwinkel De Vuurdoorn. Alvast hartelijk dank!

Live luisteren

Via onderstaande link kunt u de diensten live beluisteren:

 

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2021